Bekijk de reactie van Patrick Roest na titel EK Allround: "Dubbel gevoel"

Bekijk de reactie van Patrick Roest na titel EK Allround: "Dubbel gevoel"

Bekijk de reactie van Patrick Roest na titel EK Allround: "Dubbel gevoel" De 25-jarige Patrick Roest heeft vandaag (17 januari) zijn eerste Europese titel te pakken op het EK Allround. In deze video van het AD hoor je zijn reactie: "Het is heel mooi om een Europese Allround-titel gewonnen." Maar ook spreekt Roest van een dubbel gevoel: "Ik had liever het WK Allround gewonnen." Bekijk de video van het AD hierboven. Bekijk ook Live stream EK Allround & Sprint schaatsen (17 januari) Bekijk deze video » Voorbeschouwing EK Sprint & Allround: Wie pakken de titels op slotdag? Bekijk deze video » Zien: reactie Antoinette de Jong na winst EK Allround Bekijk deze video »
Sport :
Bekijk de reactie van Patrick Roest na titel EK Allround: "Dubbel gevoel"

De 25-jarige Patrick Roest heeft vandaag (17 januari) zijn eerste Europese titel te pakken op het EK Allround. In deze video van het AD hoor je zijn reactie: "Het is heel mooi om een Europese Allround-titel gewonnen." Maar ook spreekt Roest van een dubbel gevoel: "Ik had liever het WK Allround gewonnen."

Bekijk de video van het AD hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de reactie van Patrick Roest na titel EK Allround: "Dubbel gevoel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier