Wie is de Mol? gemist? Geheime codes ontdekt in biecht Marije Knevel (video)

Wie is de Mol? gemist? Geheime codes ontdekt in biecht Marije Knevel (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 16 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

Er is weer heel wat aan te merken op de uitzending van afgelopen zaterdag, betreffende de rol van De Mol. Zo zitten er weer flink wat vreemde codewoorden in de biecht van Marije. Ook zitten er hints naar Charlotte en Joshua gevonden. Bekijk alle hints hieronder.

<em>Wie is de Mol?</em> gemist? Geheime codes ontdekt in biecht <em>Marije Knevel</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 16 januari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. Er is weer heel wat aan te merken op de uitzending van afgelopen zaterdag, betreffende de rol van De Mol. Zo zitten er weer flink wat vreemde codewoorden in de biecht van Marije. Ook zitten er hints naar Charlotte en Joshua gevonden. Bekijk alle hints hieronder. Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol? gemist? Geheime codes ontdekt in biecht Marije Knevel (video)

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? gemist? Geheime codes ontdekt in biecht Marije Knevel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier