'Britse koningshuis wordt boegbeeld van coronavaccin'

'Britse koningshuis wordt boegbeeld van coronavaccin'

In het Verenigd Koninklijk is het alle hens aan dek. Met man en macht proberen ze alle coronapatienten te behandelen én de nodige prikken te zetten. De Britse royals spelen daarin een grote rol.

'Britse koningshuis wordt boegbeeld van coronavaccin' In het Verenigd Koninklijk is het alle hens aan dek. Met man en macht proberen ze alle coronapatienten te behandelen én de nodige prikken te zetten. De Britse royals spelen daarin een grote rol. Queen ElizabethElke dertig seconden worden er nieuwe coronabesmettingen gemeld. Het enige wat ze kunnen doen is een spuit te laten zetten. Queen Elizabeth II en de Duke Philipp hebben de spuit laten zetten. Bekijk het fragment bij RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Terugkijken: kersttoespraak Queen Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk (video) Bekijk deze video » Video: Queen Elizabeth en Duke of Edinburgh ontvangen eerste dosis coronavaccin Bekijk deze video »
Royals :
'Britse koningshuis wordt boegbeeld van coronavaccin'

Queen Elizabeth
Elke dertig seconden worden er nieuwe coronabesmettingen gemeld. Het enige wat ze kunnen doen is een spuit te laten zetten. Queen Elizabeth II en de Duke Philipp hebben de spuit laten zetten.

Bekijk het fragment bij RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Britse koningshuis wordt boegbeeld van coronavaccin' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier