Op1 gemist? OMT-lid Jan Kluytmans wil nieuwe maatregelen voor Britse variant

Op1 gemist? OMT-lid Jan Kluytmans wil nieuwe maatregelen voor Britse variant

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 17 januari. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 17 januari terugkijken.

Arts-microbioloog en OMT-lid Jan Kluytmans vindt nieuwe maatregelen tegen de nieuwe Britse mutatie van het coronavirus strikt noodzakelijk. Hiervoor heeft hij ook een argumentatie bij Op1: "Er is gewoon een algemeen probleem met de Britse variant dat die met de huidige maatregelen niet onder controle is."

<em>Op1</em> gemist? OMT-lid Jan Kluytmans wil nieuwe maatregelen voor Britse variant Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 17 januari. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 17 januari terugkijken. Arts-microbioloog en OMT-lid Jan Kluytmans vindt nieuwe maatregelen tegen de nieuwe Britse mutatie van het coronavirus strikt noodzakelijk. Hiervoor heeft hij ook een argumentatie bij Op1: "Er is gewoon een algemeen probleem met de Britse variant dat die met de huidige maatregelen niet onder controle is." Bekijk het hele gesprek met Jan Kluytmans hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? OMT-lid Jan Kluytmans wil nieuwe maatregelen voor Britse variant

Bekijk het hele gesprek met Jan Kluytmans hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? OMT-lid Jan Kluytmans wil nieuwe maatregelen voor Britse variant of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier