Op1 gemist? Jan Kluytmans over Nederland als "sneltestsamenleving"

Op1 gemist? Jan Kluytmans over Nederland als "sneltestsamenleving"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 17 januari. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 17 januari terugkijken.

Volgens arts-microbioloog en OMT-lid Jan Kluytmans zijn er ontzettend veel regels in Nederland die het moeilijk maken om een sneltestsamenleving in te richten. "Dat zorgt dat je er heel moeilijk grootschalig laagdrempelig een systeem van kunt maken."

<em>Op1</em> gemist? <em>Jan Kluytmans</em> over Nederland als &quot;sneltestsamenleving&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 17 januari. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 17 januari terugkijken. Volgens arts-microbioloog en OMT-lid Jan Kluytmans zijn er ontzettend veel regels in Nederland die het moeilijk maken om een sneltestsamenleving in te richten. "Dat zorgt dat je er heel moeilijk grootschalig laagdrempelig een systeem van kunt maken." Bekijk het hele gesprek met Jan Kluytmans hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Jan Kluytmans over Nederland als "sneltestsamenleving"

Bekijk het hele gesprek met Jan Kluytmans hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Jan Kluytmans over Nederland als "sneltestsamenleving" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier