Achter de schermen bij Marble Mania: hoe worden de knikkerbanen gemaakt?

Achter de schermen bij Marble Mania: hoe worden de knikkerbanen gemaakt?

Vanaf donderdag 21 januari is de nieuwe 'spelshow voor het hele gezin' van SBS6 te bewonderen op televisie: Marble Mania. Hierin passeren de mooiste en spectaculairste knikkerbanen de revue, maar hoe zijn die gefabriceerd?

Lees verder onder de video.

Achter de schermen bij <em>Marble Mania</em>: hoe worden de knikkerbanen gemaakt? Vanaf donderdag 21 januari is de nieuwe 'spelshow voor het hele gezin' van SBS6 te bewonderen op televisie: Marble Mania. Hierin passeren de mooiste en spectaculairste knikkerbanen de revue, maar hoe zijn die gefabriceerd? Lees verder onder de video. Exclusieve reportageIn een exclusieve reportage van SBS6 krijgen we een kijkje achter de schermen bij de productie van het programma. Lang voordat de eerste opnames werden gemaakt, was er namelijk al een grote groep mensen bezig met het bouwen van de imposante knikkerbanen. Een groot team probeert alle banen even spectaculair en spannend te maken, en daar gaat veel tijd in zitten. Bekijk de reportage over Marble Mania hierboven. Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? Nederlandse broers hebben enorme hit met Youtube-kanaal over knikkers Bekijk deze video » Achter de schermen bij Marble Mania: knikkermannetjes zijn net echt publiek Bekijk deze video »
TV :
Achter de schermen bij Marble Mania: hoe worden de knikkerbanen gemaakt?

Exclusieve reportage
In een exclusieve reportage van SBS6 krijgen we een kijkje achter de schermen bij de productie van het programma. Lang voordat de eerste opnames werden gemaakt, was er namelijk al een grote groep mensen bezig met het bouwen van de imposante knikkerbanen. Een groot team probeert alle banen even spectaculair en spannend te maken, en daar gaat veel tijd in zitten.

Bekijk de reportage over Marble Mania hierboven.

Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Achter de schermen bij Marble Mania: hoe worden de knikkerbanen gemaakt? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier