Kruispunt over religie in het Witte Huis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kruispunt over religie in het Witte Huis gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Kruispunt: gelovige president van VS

Kruispunt over religie in het Witte Huis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het nieuwe seizoen van Kruispunt, waarin elke maandagavond laat verhalen uit het hart van de samenleving voorbijkomen, met een aflevering over de rol van religie in de Verenigde Staten, de Amerikaanse politiek en het Witte Huis. Katholieke presidentAls Joe Biden eind januari het Witte Huis betrekt, is hij de tweede katholieke president uit de geschiedenis van de Verenigde Staten, maar nagenoeg al zijn 45 voorgangers waren diepgelovig. TroostBiden praat er zonder terughoudendheid over. Heel Amerika weet van de verliezen die hij heeft geleden en de troost die hij vindt in zijn geloof. Biden noemt het geloof ook een grote inspiratie voor zijn politieke beleid. VriendinKruispunts aflevering 'God in het Witte Huis' gaat over geloof en de Amerikaanse politiek en het katholieke geloof van de nieuwe president Joe Biden. Met ander anderen Sister Campbell, een persoonlijke vriendin van Biden, historicus James Kennedy en Eelco Bosch van Rosenthal. Zien: Joe Biden over Donald Trump: "Gênant voor Amerika" Bekijk deze video » Op1 gemist? Hariette Verwey weg van Kamala Harris: "Krachtige vrouw" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond start het nieuwe seizoen van Kruispunt, waarin elke maandagavond laat verhalen uit het hart van de samenleving voorbijkomen, met een aflevering over de rol van religie in de Verenigde Staten, de Amerikaanse politiek en het Witte Huis.

Katholieke president
Als Joe Biden eind januari het Witte Huis betrekt, is hij de tweede katholieke president uit de geschiedenis van de Verenigde Staten, maar nagenoeg al zijn 45 voorgangers waren diepgelovig.

Troost
Biden praat er zonder terughoudendheid over. Heel Amerika weet van de verliezen die hij heeft geleden en de troost die hij vindt in zijn geloof. Biden noemt het geloof ook een grote inspiratie voor zijn politieke beleid.

Vriendin
Kruispunts aflevering 'God in het Witte Huis' gaat over geloof en de Amerikaanse politiek en het katholieke geloof van de nieuwe president Joe Biden. Met ander anderen Sister Campbell, een persoonlijke vriendin van Biden, historicus James Kennedy en Eelco Bosch van Rosenthal.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kruispunt


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kruispunt over religie in het Witte Huis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier