Het Familiediner aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Familiediner aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Het Familiediner

Het Familiediner aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bert van Leeuwen over zijn Familiediner: "Ik word er vaak boos van" (video) Bekijk deze video » In een nieuw seizoen van Het Familiediner probeert Bert van Leeuwen opnieuw families na een ruzie weer tot elkaar te brengen. De afleveringen zijn elke maandag rond 21:30 uur op NPO 1. LimousineBert bezoekt beide familieleden, gaat met hen in gesprek en nodigt ze uit voor een verzoeningsdiner. Elke aflevering speelt opnieuw de vraag: wie stapt er uit de limousine? Zijn de familieleden bereid om elkaar te vergeven? UitdagingIn deze aflevering het verhal van twee zussen die jarenlang ruzie hebben door een verkeerd geïnterpreteerde opmerking. Wanneer Bert niet bepaald hartelijk wordt ontvangen door een van hen lijkt het een flinke uitdaging om de zussen weer bij elkaar te krijgen. OpruimenOok stuurt de 15-jarige Mariët een noodkreet naar Bert: ze zou graag zien dat de ruzie tussen haar vader en zijn zus bijgelegd wordt. Bij het opruimen van hun moeders appartement liepen de meningsverschillen hoog op, waardoor ze nu al 2,5 jaar geen contact hebben elkaar. Video: Bert van Leeuwen blikt terug op 20 jaar Het Familiediner Bekijk deze video » Bert van Leeuwen: van ideale schoonzoon naar 'gekke oom' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In een nieuw seizoen van Het Familiediner probeert Bert van Leeuwen opnieuw families na een ruzie weer tot elkaar te brengen. De afleveringen zijn elke maandag rond 21:30 uur op NPO 1.

Limousine
Bert bezoekt beide familieleden, gaat met hen in gesprek en nodigt ze uit voor een verzoeningsdiner. Elke aflevering speelt opnieuw de vraag: wie stapt er uit de limousine? Zijn de familieleden bereid om elkaar te vergeven?

Uitdaging
In deze aflevering het verhal van twee zussen die jarenlang ruzie hebben door een verkeerd geïnterpreteerde opmerking. Wanneer Bert niet bepaald hartelijk wordt ontvangen door een van hen lijkt het een flinke uitdaging om de zussen weer bij elkaar te krijgen.

Opruimen
Ook stuurt de 15-jarige Mariët een noodkreet naar Bert: ze zou graag zien dat de ruzie tussen haar vader en zijn zus bijgelegd wordt. Bij het opruimen van hun moeders appartement liepen de meningsverschillen hoog op, waardoor ze nu al 2,5 jaar geen contact hebben elkaar.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Familiediner


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Familiediner aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier