Samenvatting FC Barcelona - Athletic de Bilbao (finale Supercopa)

Samenvatting FC Barcelona - Athletic de Bilbao (finale Supercopa)

Samenvatting <em>FC Barcelona - Athletic de Bilbao</em> (finale Supercopa) FC Barcelona is nog altijd geen schim van zichzelf en dat bleek zondagavond (17 januari) wel weer in de finale van de Supercopa de España tegen Athletic de Bilbao. Barça leidde met 2-1 dankzij twee treffers van Antoine Griezmann, maar in de slotfase maakte Athletic gelijk. De verlenging was nog maar net bezig of Bilbao kwam op voorsprong en uiteindelijk kreeg Lionel Messi zelfs nog een rode kaart. Bekijk de samenvatting van FC Barcelona - Athletic de Bilbao hierboven. Bekijk ook Samenvatting Real Sociedad - Barcelona (halve finale Supercopa) Bekijk deze video » Samenvatting Real Madrid - Athletic de Bilbao (halve finale Supercopa) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting FC Barcelona - Athletic de Bilbao (finale Supercopa)

FC Barcelona is nog altijd geen schim van zichzelf en dat bleek zondagavond (17 januari) wel weer in de finale van de Supercopa de España tegen Athletic de Bilbao. Barça leidde met 2-1 dankzij twee treffers van Antoine Griezmann, maar in de slotfase maakte Athletic gelijk. De verlenging was nog maar net bezig of Bilbao kwam op voorsprong en uiteindelijk kreeg Lionel Messi zelfs nog een rode kaart.

Bekijk de samenvatting van FC Barcelona - Athletic de Bilbao hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting FC Barcelona - Athletic de Bilbao (finale Supercopa) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier