Zien: Lionel Messi pakt eerste rode kaart ooit na klap op hoofd tegenstander

Zien: Lionel Messi pakt eerste rode kaart ooit na klap op hoofd tegenstander

Al maandenlang kookt de frustratie van Lionel Messi bijna over. Hij is bijzonder ontevreden bij FC Barcelona en dat kwam zondagavond tot een uitbarsting met een klap op het hoofd van tegenstander Asier Villalibre. Messi kreeg zijn eerste rode kaart ooit.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Lionel Messi</em> pakt eerste rode kaart ooit na klap op hoofd tegenstander Al maandenlang kookt de frustratie van Lionel Messi bijna over. Hij is bijzonder ontevreden bij FC Barcelona en dat kwam zondagavond tot een uitbarsting met een klap op het hoofd van tegenstander Asier Villalibre. Messi kreeg zijn eerste rode kaart ooit. Lees verder onder de video. SupercopaFC Barcelona kwam zondagavond in de finale van de Supercopa de España in actie tegen Athletic de Bilbao. Barça kwam op een 2-1 voorsprong (twee treffers van Antoine Griezmann), maar gaf die voorsprong in de laatste minuten weg. In de verlenging was het Bilbao dat al snel op voorsprong kwam, en dat kon Barcelona niet meer omdraaien. In de laatste seconden van de wedstrijd kookte Messi over. Bekijk de allereerste rode kaart van Lionel Messi hierboven. Bekijk ook Messi maakt prachtig doelpunt, eert Maradona en krijgt gele kaart (video) Bekijk deze video » Youri Mulder over Lionel Messi: "Die haal je er niet uit, ook al gaat alles naar de knoppen" Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Lionel Messi pakt eerste rode kaart ooit na klap op hoofd tegenstander

Supercopa
FC Barcelona kwam zondagavond in de finale van de Supercopa de España in actie tegen Athletic de Bilbao. Barça kwam op een 2-1 voorsprong (twee treffers van Antoine Griezmann), maar gaf die voorsprong in de laatste minuten weg. In de verlenging was het Bilbao dat al snel op voorsprong kwam, en dat kon Barcelona niet meer omdraaien. In de laatste seconden van de wedstrijd kookte Messi over.

Bekijk de allereerste rode kaart van Lionel Messi hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lionel Messi pakt eerste rode kaart ooit na klap op hoofd tegenstander of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier