Het is Blue Monday: Robèrt van Beckhoven heeft dé tip om de dag te overleven

Het is Blue Monday: Robèrt van Beckhoven heeft dé tip om de dag te overleven

Vandaag (maandag 18 januari) is het Blue Monday. Deze dag wordt algemeen beschouwd als de meest depressieve van het hele jaar: het naleven van de goede voornemens lukt niet, een nieuwe vakantie is nog ver weg, het fijne gevoel van de feestdagen ligt alweer ver achter ons en de dagen zijn nog steeds kort. Gelukkig heeft Robèrt van Beckhoven dé tip: worstenbroodjes.

Bekijk de video met Robèrt van Beckhoven hieronder.

Het is <em>Blue Monday</em>: Robèrt van Beckhoven heeft dé tip om de dag te overleven Vandaag (maandag 18 januari) is het Blue Monday. Deze dag wordt algemeen beschouwd als de meest depressieve van het hele jaar: het naleven van de goede voornemens lukt niet, een nieuwe vakantie is nog ver weg, het fijne gevoel van de feestdagen ligt alweer ver achter ons en de dagen zijn nog steeds kort. Gelukkig heeft Robèrt van Beckhoven dé tip: worstenbroodjes. Bekijk de video met Robèrt van Beckhoven hieronder. Bekijk ook Hilarische beelden Heel Holland Bakt: Robèrt van Beckhoven doceert Broodrijkskunde Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: Robèrt doet technische opdracht voor 'puits d'amour' voor Bekijk deze video »
Entertainment :
Het is Blue Monday: Robèrt van Beckhoven heeft dé tip om de dag te overleven


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het is Blue Monday: Robèrt van Beckhoven heeft dé tip om de dag te overleven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV