Humberto gemist? Stefano Keizers is terug met nieuwe hilarische foto

Humberto gemist? Stefano Keizers is terug met nieuwe hilarische foto

Het eerste bezoek van Stefano Keizers aan de talkshow Humberto was een doorslaand succes vanwege twee redenen: hij kwam met een hilarische foto op de proppen en hij moest plassen tijdens de uitzending. Daarom was hij deze week weer terug met een nieuwe foto.

Bekijk hieronder een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 januari. Je kunt de hele uitzending van Humberto van 17 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Stefano Keizers is terug met nieuwe hilarische foto Het eerste bezoek van Stefano Keizers aan de talkshow Humberto was een doorslaand succes vanwege twee redenen: hij kwam met een hilarische foto op de proppen en hij moest plassen tijdens de uitzending. Daarom was hij deze week weer terug met een nieuwe foto. Bekijk hieronder een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 januari. Je kunt de hele uitzending van Humberto van 17 januari terugkijken bij Gids.tv. Plassen onder de doucheDie lijkt voort te borduren op het incident van vorige week, in ieder geval qua naam. Keizers noemt de foto namelijk 'Plassen onder de douche'. We krijgen een op het oog bijzonder onsmakelijk tafereel te zien, maar als Keizers uitlegt wat het moet voorstellen, verklaart het een hoop. Hij heeft de foto gecreëerd met schenkstroop, badschuim en een lampje. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Stefano Keizers is terug met nieuwe hilarische foto

Plassen onder de douche
Die lijkt voort te borduren op het incident van vorige week, in ieder geval qua naam. Keizers noemt de foto namelijk 'Plassen onder de douche'. We krijgen een op het oog bijzonder onsmakelijk tafereel te zien, maar als Keizers uitlegt wat het moet voorstellen, verklaart het een hoop. Hij heeft de foto gecreëerd met schenkstroop, badschuim en een lampje.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Stefano Keizers is terug met nieuwe hilarische foto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier