Live muziek bij Humberto: Dwight Dissels en Sarah-Jane zingen 'Wake Up Everybody'

Live muziek bij Humberto: Dwight Dissels en Sarah-Jane zingen 'Wake Up Everybody'

Bekijk hieronder een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 januari. Je kunt de hele uitzending van Humberto van 17 januari terugkijken bij Gids.tv.

Net als in de eerste uitzending was er ook zondagavond weer een spetterend optreden te zien in Humberto. Dwight Dissels en Sarah-Jane zongen het nummer 'Wake Up Everybody'. Deze plaat was in 1975 een grote hit in de Verenigde Staten (twaalfde plaats in de Billboard Hot 100) in de versie van Harold Melvin and the Blue Notes, en werd meerdere malen gecoverd. Zo namen John Legend, Common en The Roots het nummer in 2010 op.

Live muziek bij <em>Humberto</em>: Dwight Dissels en Sarah-Jane zingen 'Wake Up Everybody' Bekijk hieronder een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 januari. Je kunt de hele uitzending van Humberto van 17 januari terugkijken bij Gids.tv. Net als in de eerste uitzending was er ook zondagavond weer een spetterend optreden te zien in Humberto. Dwight Dissels en Sarah-Jane zongen het nummer 'Wake Up Everybody'. Deze plaat was in 1975 een grote hit in de Verenigde Staten (twaalfde plaats in de Billboard Hot 100) in de versie van Harold Melvin and the Blue Notes, en werd meerdere malen gecoverd. Zo namen John Legend, Common en The Roots het nummer in 2010 op. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Live muziek bij Humberto: Dwight Dissels en Sarah-Jane zingen 'Wake Up Everybody'

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live muziek bij Humberto: Dwight Dissels en Sarah-Jane zingen 'Wake Up Everybody' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier