Scheidsrechter Danny Makkelie blikt bij Humberto terug op Ajax - Feyenoord

Scheidsrechter Danny Makkelie blikt bij Humberto terug op Ajax - Feyenoord

Gisteren (zondag 17 januari) stond de eerste Klassieker van dit seizoen op het programma. Een buitengewoon spannende editie van Ajax - Feyenoord eindigde in 1-0 voor de Amsterdammers. Scheidsrechter Danny Makkelie blikte bij Humberto terug op de wedstrijd.

Bekijk hieronder een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 januari. Je kunt de hele uitzending van Humberto van 17 januari terugkijken bij Gids.tv.

Scheidsrechter <em>Danny Makkelie</em> blikt bij <em>Humberto</em> terug op Ajax - Feyenoord Gisteren (zondag 17 januari) stond de eerste Klassieker van dit seizoen op het programma. Een buitengewoon spannende editie van Ajax - Feyenoord eindigde in 1-0 voor de Amsterdammers. Scheidsrechter Danny Makkelie blikte bij Humberto terug op de wedstrijd. Bekijk hieronder een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 januari. Je kunt de hele uitzending van Humberto van 17 januari terugkijken bij Gids.tv. Exclusieve beeldenMakkelie schuift regelmatig aan bij talkshows om een inkijkje te geven in het leven van een scheidsrechter in de aanloop naar een topwedstrijd. Hij nam exclusieve beelden mee van zijn weg naar de Johan Cruijff Arena en de uren voor de wedstrijd. Makkelie geeft toe dat het wel heel anders is om in een leeg stadion te fluiten, maar dat de wedstrijdspanning er altijd is. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Scheidsrechter Danny Makkelie blikt bij Humberto terug op Ajax - Feyenoord

Exclusieve beelden
Makkelie schuift regelmatig aan bij talkshows om een inkijkje te geven in het leven van een scheidsrechter in de aanloop naar een topwedstrijd. Hij nam exclusieve beelden mee van zijn weg naar de Johan Cruijff Arena en de uren voor de wedstrijd. Makkelie geeft toe dat het wel heel anders is om in een leeg stadion te fluiten, maar dat de wedstrijdspanning er altijd is.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Scheidsrechter Danny Makkelie blikt bij Humberto terug op Ajax - Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier