Humberto gemist? Advocate bijstandsvrouw die bestraft werd vanwege boodschappen aan het woord

Humberto gemist? Advocate bijstandsvrouw die bestraft werd vanwege boodschappen aan het woord

Humberto Tan sprak zondagavond met advocate Melike Pinarci Cinar over een van haar cliënten die onlangs in het nieuws kwam: een bijstandsvrouw die een boete kreeg omdat haar moeder boodschappen voor haar deed. Veel mensen waren enorm verbaasd over deze gang van zaken. Wat maakt dit geval zo schrijnend? "Dat komt doordat de Gemeente Wijdemeren zich als politieagent heeft gedragen en mijn cliënt als een soort van verdachte heeft behandeld."

Bekijk hieronder een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 januari. Je kunt de hele uitzending van Humberto van 17 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> Advocate bijstandsvrouw die bestraft werd vanwege boodschappen aan het woord Humberto Tan sprak zondagavond met advocate Melike Pinarci Cinar over een van haar cliënten die onlangs in het nieuws kwam: een bijstandsvrouw die een boete kreeg omdat haar moeder boodschappen voor haar deed. Veel mensen waren enorm verbaasd over deze gang van zaken. Wat maakt dit geval zo schrijnend? "Dat komt doordat de Gemeente Wijdemeren zich als politieagent heeft gedragen en mijn cliënt als een soort van verdachte heeft behandeld." Bekijk hieronder een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 17 januari. Je kunt de hele uitzending van Humberto van 17 januari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? Advocate bijstandsvrouw die bestraft werd vanwege boodschappen aan het woord


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Advocate bijstandsvrouw die bestraft werd vanwege boodschappen aan het woord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier