Video: moet kabinet naast avondklok ook visiteverbod op tafel gooien?

Video: moet kabinet naast avondklok ook visiteverbod op tafel gooien?

Het Outbreak Management Team (OMT) maakt zich grote zorgen over de verspreiding van de Britse coronamutatie in Nederland, zo blijkt uit het meest recente advies: "In alles klinkt door hoe bezorgd zij zijn over de Britse variant, die mogelijk een nieuwe golf kan veroorzaken", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman.

Visiteverbod?
De Nederlands-Britse wetenschapper Koen Pouwels, die in Oxford onderzoek doet naar het coronavirus, doet ondertussen een oproep aan het kabinet om een visiteverbod op tafel te leggen: "Hij snapt namelijk niet dat ons bezoek niet veel verder wordt ingeperkt", aldus Timmerman. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: moet kabinet naast avondklok ook <em>visiteverbod</em> op tafel gooien? Het Outbreak Management Team (OMT) maakt zich grote zorgen over de verspreiding van de Britse coronamutatie in Nederland, zo blijkt uit het meest recente advies: "In alles klinkt door hoe bezorgd zij zijn over de Britse variant, die mogelijk een nieuwe golf kan veroorzaken", vertelt WNL-presentatrice Maaike Timmerman. Visiteverbod?De Nederlands-Britse wetenschapper Koen Pouwels, die in Oxford onderzoek doet naar het coronavirus, doet ondertussen een oproep aan het kabinet om een visiteverbod op tafel te leggen: "Hij snapt namelijk niet dat ons bezoek niet veel verder wordt ingeperkt", aldus Timmerman. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Op1: Jesse Klaver heeft liever "een vliegverbod dan een avondklok" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: moet kabinet naast avondklok ook visiteverbod op tafel gooien?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: moet kabinet naast avondklok ook visiteverbod op tafel gooien? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier