Maandag in de 5 Uur Show: Patty Brard en Gijs Staverman over Dolly Parton

Maandag in de 5 Uur Show: Patty Brard en Gijs Staverman over Dolly Parton

Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Patty Brard en Gijs Staverman bespreken het fenomeen Dolly Parton
  • Solozeiler Henk de Velde over het omgaan met eenzaamheid
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder

Maandag in de <em>5 Uur Show</em>: Patty Brard en Gijs Staverman over Dolly Parton Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Patty Brard en Gijs Staverman bespreken het fenomeen Dolly Parton Solozeiler Henk de Velde over het omgaan met eenzaamheid Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1: Wat maakt de jarige Dolly Parton zo bijzonder? (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag in de 5 Uur Show: Patty Brard en Gijs Staverman over Dolly Parton

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in de 5 Uur Show: Patty Brard en Gijs Staverman over Dolly Parton of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier