Lang Leve de Liefde: Henk wil niet voor Ingrid op de bank slapen

Lang Leve de Liefde: Henk wil niet voor Ingrid op de bank slapen

Het is een veelvoorkomend dilemma in Lang Leve de Liefde: wie slaapt er in bed en wie wordt verbannen naar de bank? Henk en Ingrid, een mooiere namen-combinatie kan het datingprogramma bijna niet wensen, zijn het er niet helemaal over eens: "Waar ga jij slapen trouwens?", vraagt Ingrid haar date. "In bed....oh ook? Dan ga ik op de bank."

'Ik ga niet lijden'
Daar is Henk het dan weer niet mee eens: "Moet je niet doen." Toch is de bank voor hem geen optie: "Als ik op de bank ga slapen dan heb ik morgen geen rug meer over. Ik gun jou het allerbeste maar daar hoef ik niet onder te lijden." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Henk wil niet voor Ingrid op de bank slapen Het is een veelvoorkomend dilemma in Lang Leve de Liefde: wie slaapt er in bed en wie wordt verbannen naar de bank? Henk en Ingrid, een mooiere namen-combinatie kan het datingprogramma bijna niet wensen, zijn het er niet helemaal over eens: "Waar ga jij slapen trouwens?", vraagt Ingrid haar date. "In bed....oh ook? Dan ga ik op de bank." 'Ik ga niet lijden'Daar is Henk het dan weer niet mee eens: "Moet je niet doen." Toch is de bank voor hem geen optie: "Als ik op de bank ga slapen dan heb ik morgen geen rug meer over. Ik gun jou het allerbeste maar daar hoef ik niet onder te lijden." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gerda in Lang Leve De Liefde: ‘Jouw grote teen zoekt contact met je hartchakra’ Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Henk wil niet voor Ingrid op de bank slapen

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Henk wil niet voor Ingrid op de bank slapen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier