Stegeman op de Bres: Stegeman woest op man die Karin voor miljoen euro oplichtte

Stegeman op de Bres: Stegeman woest op man die Karin voor miljoen euro oplichtte

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Stegeman op de Bres op zondag 17 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Stegeman op de Bres terugkijken.

In Stegeman op de Bres onderneemt Alberto Stegeman actie nadat Karin voor een miljoen euro is opgelicht. Hij krijgt de man die hiervoor verantwoordelijk is aan de telefoon. Ze worden uitgenodigd om langs te komen in de gevangenis, maar Stegeman is al snel klaar met de oplichter. “Het is niet voor niks dat je in de bak zit!”, aldus de presentator. “Wat een ongelooflijk grote mond heb je voor iemand die bijna voor een miljoen van iemand loopt te jatten!”

Bekijk het fragment van Stegeman op de Bres hieronder.

Stegeman op de Bres is elke zondag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Stegeman op de Bres</em>: Stegeman woest op man die Karin voor miljoen euro oplichtte Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Stegeman op de Bres op zondag 17 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Stegeman op de Bres terugkijken. In Stegeman op de Bres onderneemt Alberto Stegeman actie nadat Karin voor een miljoen euro is opgelicht. Hij krijgt de man die hiervoor verantwoordelijk is aan de telefoon. Ze worden uitgenodigd om langs te komen in de gevangenis, maar Stegeman is al snel klaar met de oplichter. “Het is niet voor niks dat je in de bak zit!”, aldus de presentator. “Wat een ongelooflijk grote mond heb je voor iemand die bijna voor een miljoen van iemand loopt te jatten!” Bekijk het fragment van Stegeman op de Bres hieronder. Stegeman op de Bres is elke zondag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Stegeman op de Bres: Alberto Stegeman confronteert oplichter Pieter K Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stegeman op de Bres: Stegeman woest op man die Karin voor miljoen euro oplichtte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier