Marble Mania start donderdag: bekijk spectaculaire beelden van knikkerstrijd BN’ers

Marble Mania start donderdag: bekijk spectaculaire beelden van knikkerstrijd BN’ers

Kijk hier welke bekende Nederlanders meedoen aan Marble Mania.

Vanaf donderdag kun je bij SBS6 kijken naar het gloednieuwe programma Marble Mania. Het gaat hier niet om slechts een potje knikkeren, BN’ers gaan op de meest spectaculaire knikkerbanen de strijd met elkaar aan.

Lees verder onder de video.

<em>Marble Mania</em> start donderdag: bekijk spectaculaire beelden van knikkerstrijd BN’ers Kijk hier welke bekende Nederlanders meedoen aan Marble Mania. Vanaf donderdag kun je bij SBS6 kijken naar het gloednieuwe programma Marble Mania. Het gaat hier niet om slechts een potje knikkeren, BN’ers gaan op de meest spectaculaire knikkerbanen de strijd met elkaar aan. Lees verder onder de video. Spektakel op finalebaan met 6000 knikkersIn elke aflevering spelen drie bekende Nederlanders tegen elkaar. Ze knikkeren niet alleen voor de winst, ze kunnen geld verdienen voor een goed doel. Een onderdeel draait om behendigheid, ook zijn er speciale geluksbanen met thema’s als de jungle en Formule 1. En op de finalebaan gaan maar liefst 6000 knikkers van start. Onder anderen Nick & Simon, Kees Tol, Wesley Sneijder, Dennis van der Geest en Inge de Bruijn gaan de knikkerstrijd met elkaar aan. Ben je benieuwd naar hoe Marble Mania precies werkt en wil je alvast beelden zien? Bekijk dan de video hierboven. Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv. Achter de schermen bij Marble Mania: hoe worden de knikkerbanen gemaakt? Bekijk deze video »

Spektakel op finalebaan met 6000 knikkers
In elke aflevering spelen drie bekende Nederlanders tegen elkaar. Ze knikkeren niet alleen voor de winst, ze kunnen geld verdienen voor een goed doel. Een onderdeel draait om behendigheid, ook zijn er speciale geluksbanen met thema’s als de jungle en Formule 1. En op de finalebaan gaan maar liefst 6000 knikkers van start. Onder anderen Nick & Simon, Kees Tol, Wesley Sneijder, Dennis van der Geest en Inge de Bruijn gaan de knikkerstrijd met elkaar aan.

Ben je benieuwd naar hoe Marble Mania precies werkt en wil je alvast beelden zien? Bekijk dan de video hierboven.

Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania start donderdag: bekijk spectaculaire beelden van knikkerstrijd BN’ers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier