Stegeman op de Bres: zoon oplichter wordt geconfronteerd op straat

Stegeman op de Bres: zoon oplichter wordt geconfronteerd op straat

Michael, de zoon van de oplichter door wie Karin voor maar liefst één miljoen euro het schip in ging, is volgens Alberto Stegeman zeker ook verantwoordelijk voor alle ellende. Hij besluit hem daarmee te confronteren op straat. Bekijk hieronder hoe dat afloopt, in het fragment van Stegeman op de Bres.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Stegeman op de Bres op zondag 17 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Stegeman op de Bres terugkijken.

<em>Stegeman op de Bres</em>: zoon oplichter wordt geconfronteerd op straat Michael, de zoon van de oplichter door wie Karin voor maar liefst één miljoen euro het schip in ging, is volgens Alberto Stegeman zeker ook verantwoordelijk voor alle ellende. Hij besluit hem daarmee te confronteren op straat. Bekijk hieronder hoe dat afloopt, in het fragment van Stegeman op de Bres. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Stegeman op de Bres op zondag 17 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Stegeman op de Bres terugkijken.
TV :
Stegeman op de Bres: zoon oplichter wordt geconfronteerd op straat


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stegeman op de Bres: zoon oplichter wordt geconfronteerd op straat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier