Maandag in Crime Desk: zit deze man achter verdwijning van zwangere studente?

Maandag in Crime Desk: zit deze man achter verdwijning van zwangere studente?

Maandagavond is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van Crime Desk. En dan komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Ze gaan de confrontatie aan met een man die mogelijk achter de verdwijning van een jonge zwangere studente zit.
  • Dina wil graag haar kleinkinderen zien, maar zij wonen in Irak bij de moordenaar van hun moeder.

Bekijk de aankondiging van de nieuwe aflevering van Crime Desk in de video hieronder.

Crime Desk is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Crime Desk terugkijken bij Gids.tv.

Maandag in <em>Crime Desk</em>: zit deze man achter verdwijning van zwangere studente? Maandagavond is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van Crime Desk. En dan komen de volgende onderwerpen aan bod: Ze gaan de confrontatie aan met een man die mogelijk achter de verdwijning van een jonge zwangere studente zit. Dina wil graag haar kleinkinderen zien, maar zij wonen in Irak bij de moordenaar van hun moeder. Bekijk de aankondiging van de nieuwe aflevering van Crime Desk in de video hieronder. Crime Desk is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Crime Desk terugkijken bij Gids.tv. Crime Desk: John van den Heuvel vlakbij Mocromaffia Bekijk deze video » Crime Desk start maandag: John van den Heuvel checkt tip over wapens Mocro Maffia Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Crime Desk: zit deze man achter verdwijning van zwangere studente? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier