Patricia Paay: "Rogier (van Frank) kan roem niet aan, doet vervelend" (video)

Patricia Paay: "Rogier (van Frank) kan roem niet aan, doet vervelend" (video)

Patricia Paay vindt het jammer dat het sylisten-duo Frank & Rogier ruziënd over straat gaat en nu zelfs apart van elkaar zijn gaan wonen. Ze heeft wel een idee hoe dat komt: "Dan zie je toch weer dat mensen die niet heel lang over hun carrière hebben gedaan, dit niet aankunnen. Rogier heeft dat gewoon niet begrepen."

'Rogier doet vervelend'
Zijn ze te snel bekend geworden, vraagt presentatrice Dyantha Brooks zich af. "Ja, maar ik denk dat Frank daar niet zo'n last van heeft. Maar Rogier begon vervelend te doen en dat is jammer, want het was hartstikke leuk", aldus Paay. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Patricia Paay: &quot;Rogier (<em>van Frank</em>) kan roem niet aan, doet vervelend&quot; (video) Patricia Paay vindt het jammer dat het sylisten-duo Frank & Rogier ruziënd over straat gaat en nu zelfs apart van elkaar zijn gaan wonen. Ze heeft wel een idee hoe dat komt: "Dan zie je toch weer dat mensen die niet heel lang over hun carrière hebben gedaan, dit niet aankunnen. Rogier heeft dat gewoon niet begrepen." 'Rogier doet vervelend'Zijn ze te snel bekend geworden, vraagt presentatrice Dyantha Brooks zich af. "Ja, maar ik denk dat Frank daar niet zo'n last van heeft. Maar Rogier begon vervelend te doen en dat is jammer, want het was hartstikke leuk", aldus Paay. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.
TV :
Patricia Paay: "Rogier (van Frank) kan roem niet aan, doet vervelend" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patricia Paay: "Rogier (van Frank) kan roem niet aan, doet vervelend" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier