Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol laat Peter haar plan zien: ‘Heb je tipp-ex?’

Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol laat Peter haar plan zien: ‘Heb je tipp-ex?’

In Familie Gillis: Massa Is Kassa laat Nicol de plattegronden met haar plannen zien aan haar geliefde Peter. Maar die lijkt niet erg onder de indruk. “Heb je tipp-ex?”, aldus de ondernemer. “Ik denk dat we het anders moeten doen.”

Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa hieronder.

Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: Massa Is Kassa</em>: Nicol laat Peter haar plan zien: ‘Heb je tipp-ex?’ In Familie Gillis: Massa Is Kassa laat Nicol de plattegronden met haar plannen zien aan haar geliefde Peter. Maar die lijkt niet erg onder de indruk. “Heb je tipp-ex?”, aldus de ondernemer. “Ik denk dat we het anders moeten doen.” Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa hieronder. Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Massa is Kassa gemist? Peter Gillis woest op werknemers: "Er klopt geen kloot van!" Bekijk deze video » Massa is Kassa gemist? Familie Gillis bezoekt een waarzegster: "Je bent te zwaar" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol laat Peter haar plan zien: ‘Heb je tipp-ex?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier