Draadstaal gemist? Ongemakkelijke First Date van Anke: ‘Ben je een darter?’

Draadstaal gemist? Ongemakkelijke First Date van Anke: ‘Ben je een darter?’

Anke is van de Luchtmacht en ze is op zoek naar een leuke date. In Draadstaal is te zien dat ze meedoet aan First Dates, ze gaat op blind date. Ze zoekt een man die ‘dingen doet in de huishoudens’. Maar als ze haar date ziet, lijkt ze niet erg onder de indruk. “Ben je een darter?”

Bekijk het fragment van Draadstaal in de video hieronder.

Draadstaal is elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Draadstaal terugkijken bij Gids.tv.

<em>Draadstaal</em> gemist? Ongemakkelijke <em>First Date</em> van Anke: ‘Ben je een darter?’ Anke is van de Luchtmacht en ze is op zoek naar een leuke date. In Draadstaal is te zien dat ze meedoet aan First Dates, ze gaat op blind date. Ze zoekt een man die ‘dingen doet in de huishoudens’. Maar als ze haar date ziet, lijkt ze niet erg onder de indruk. “Ben je een darter?” Bekijk het fragment van Draadstaal in de video hieronder. Draadstaal is elke zondag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Draadstaal terugkijken bij Gids.tv. Draadstaal: Niek vertelt vaag verhaal over coming-out: ‘We hebben geen kast’ Bekijk deze video » Dwingende First Date in Draadstaal: ‘Eet je bord maar leeg, omdat ik dat wil’ Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Draadstaal gemist? Ongemakkelijke First Date van Anke: ‘Ben je een darter?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier