Voetbal International LIVE met onder anderen Kees Jansma en Frans Hoek (18 januari)

Voetbal International LIVE met onder anderen Kees Jansma en Frans Hoek (18 januari)

<em>Voetbal International LIVE</em> met onder anderen Kees Jansma en Frans Hoek (18 januari) Met ingang van 2021 presenteert Kees Jansma wekelijks de online talkshow Voetbal International LIVE voor het gelijknamige tijdschrift. Op maandag 18 januari staat uiteraard een uitgebreide nabeschouwing van de Klassieker Ajax - Feyenoord op het programma. Frans HoekAjax won zondag in de Johan Cruijff Arena met 1-0 van een Feyenoord dat verre van kansloos was. Wat vonden clubwatchers Freek Jansen en Martijn Krabbendam van de clash tussen de twee aartsrivalen? Verder schuift ook keeperstrainer Frans Hoek aan, die samen met Süleyman Öztürk de clubs Barcelona en Manchester United belicht. Zij hebben het in het bijzonder over de zorgelijkse situatie van Donny van de Beek bij Manchester, waar hij nauwelijks speelt. Kijk hierboven op maandag 18 januari om 16.00 uur naar de nieuwe aflevering van Voetbal International LIVE.
Live :
Voetbal International LIVE met onder anderen Kees Jansma en Frans Hoek (18 januari)

Met ingang van 2021 presenteert Kees Jansma wekelijks de online talkshow Voetbal International LIVE voor het gelijknamige tijdschrift. Op maandag 18 januari staat uiteraard een uitgebreide nabeschouwing van de Klassieker Ajax - Feyenoord op het programma.

Frans Hoek
Ajax won zondag in de Johan Cruijff Arena met 1-0 van een Feyenoord dat verre van kansloos was. Wat vonden clubwatchers Freek Jansen en Martijn Krabbendam van de clash tussen de twee aartsrivalen? Verder schuift ook keeperstrainer Frans Hoek aan, die samen met Süleyman Öztürk de clubs Barcelona en Manchester United belicht. Zij hebben het in het bijzonder over de zorgelijkse situatie van Donny van de Beek bij Manchester, waar hij nauwelijks speelt.

Kijk hierboven op maandag 18 januari om 16.00 uur naar de nieuwe aflevering van Voetbal International LIVE.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voetbal International LIVE met onder anderen Kees Jansma en Frans Hoek (18 januari) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier