Amy over Meiden Die Rijden: ‘Vrouwen rijden over het algemeen truttiger’

Amy over Meiden Die Rijden: ‘Vrouwen rijden over het algemeen truttiger’

Amy Blokker is een van de hoofdrolspeelsters in de serie Meiden Die Rijden. In deze realityserie worden vrouwen gevolgd die van hun droom werkelijkheid hebben gemaakt: werken als vrachtwagenchauffeur. Amy doet een boekje open over haar vak en reageert onder meer op vooroordelen. “Vrouwen over het algemeen rijden wel truttiger”, aldus Amy. “Maar vrouwen die kunnen rijden, die kunnen wel echt rijden.”

Bekijk het interview met Amy van Meiden Die Rijden in de video van De Telegraaf hieronder.

Meiden Die Rijden is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv.

Amy over <em>Meiden Die Rijden</em>: ‘Vrouwen rijden over het algemeen truttiger’ Amy Blokker is een van de hoofdrolspeelsters in de serie Meiden Die Rijden. In deze realityserie worden vrouwen gevolgd die van hun droom werkelijkheid hebben gemaakt: werken als vrachtwagenchauffeur. Amy doet een boekje open over haar vak en reageert onder meer op vooroordelen. “Vrouwen over het algemeen rijden wel truttiger”, aldus Amy. “Maar vrouwen die kunnen rijden, die kunnen wel echt rijden.” Bekijk het interview met Amy van Meiden Die Rijden in de video van De Telegraaf hieronder. Meiden Die Rijden is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv. Chantal Komt Werken: Chantal Janzen met roze sloffen in de vrachtwagen Bekijk deze video » Heftige beelden: vrachtwagenchauffeur komt vast te zitten tussen twee bosbranden Australië Bekijk deze video »
TV :
Amy over Meiden Die Rijden: ‘Vrouwen rijden over het algemeen truttiger’


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amy over Meiden Die Rijden: ‘Vrouwen rijden over het algemeen truttiger’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier