Zien: Steven Kazàn wil als "lijstrukker" de politiek in na val van het kabinet

Zien: Steven Kazàn wil als "lijstrukker" de politiek in na val van het kabinet

Tijdens de eerste lockdown, in het voorjaar van 2020, vermaakte illusionist en grappenmaker Steven Kazàn (de zoon van Hans) zijn volgers met hilarische, droogkomische video's. Nu wil hij als "lijstrukker" de politiek in na de val van het kabinet...

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Steven Kazàn</em> wil als &quot;lijstrukker&quot; de politiek in na val van het kabinet Tijdens de eerste lockdown, in het voorjaar van 2020, vermaakte illusionist en grappenmaker Steven Kazàn (de zoon van Hans) zijn volgers met hilarische, droogkomische video's. Nu wil hij als "lijstrukker" de politiek in na de val van het kabinet... Lees verder onder de video. BedonderdKazàn maakt een vrolijke campagnevideo voor zijn nieuwe partij, waarmee hij wil laten zien dat hij al een echte politicus is. Zo kan Kazàn heel eenvoudig geld laten verdwijnen, zal hij de Belastingen verhogen omdat hij dat zo goed kan en belooft hij dat de kiezer bedonderd zal worden met hem aan het roer. Bekijk de hilarische video van Steven Kazàn hierboven.
Humor :
Zien: Steven Kazàn wil als "lijstrukker" de politiek in na val van het kabinet

Bedonderd
Kazàn maakt een vrolijke campagnevideo voor zijn nieuwe partij, waarmee hij wil laten zien dat hij al een echte politicus is. Zo kan Kazàn heel eenvoudig geld laten verdwijnen, zal hij de Belastingen verhogen omdat hij dat zo goed kan en belooft hij dat de kiezer bedonderd zal worden met hem aan het roer.

Bekijk de hilarische video van Steven Kazàn hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV