De Wereld Van De Chinezen: ‘Mijn droom is uitgewist door het leven’

De Wereld Van De Chinezen: ‘Mijn droom is uitgewist door het leven’

Danseres Li Xin woont in Sihanoukville in Cambodja, waar heel veel Chinezen naartoe komen om hun dromen waar te maken. Voor Li Xin verliep dit avontuur niet zoals gehoopt, zo vertelt ze in De Wereld Van De Chinezen. “Als kind had ik een droom, maar toen ik volwassen werd is mijn droom uitgewist door het leven.”

Bekijk het fragment van De Wereld Van De Chinezen hieronder.

De Wereld Van De Chinezen is iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Wereld Van De Chinezen terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Wereld Van De Chinezen</em>: ‘Mijn droom is uitgewist door het leven’ Danseres Li Xin woont in Sihanoukville in Cambodja, waar heel veel Chinezen naartoe komen om hun dromen waar te maken. Voor Li Xin verliep dit avontuur niet zoals gehoopt, zo vertelt ze in De Wereld Van De Chinezen. “Als kind had ik een droom, maar toen ik volwassen werd is mijn droom uitgewist door het leven.” Bekijk het fragment van De Wereld Van De Chinezen hieronder. De Wereld Van De Chinezen is iedere zondag om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Wereld Van De Chinezen terugkijken bij Gids.tv. Op1: Astrid Joosten over reactie Ruben Terlou op racistische uitspraken in zijn serie: "Raar" Bekijk deze video » Heftige video in Wereld van de Chinezen: "Alle Kenianen zijn apen" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Wereld Van De Chinezen: ‘Mijn droom is uitgewist door het leven’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier