Schokkende beelden: bejaarde Museumplein-demonstrant tot bloedens toe geslagen door politie

Schokkende beelden: bejaarde Museumplein-demonstrant tot bloedens toe geslagen door politie

Gisteren (zondag 17 januari) vond er een enorme demonstratie op het Museumplein plaats tegen van alles en nog wat: de coronamaatregelen, het coronavaccin en wat al niet meer. De mensen die niet luisteren wilden, moesten maar voelen - en dat leidde tot heftige incidenten.

Lees verder onder de video.

Schokkende beelden: bejaarde <em>Museumplein-demonstrant</em> tot bloedens toe geslagen door politie Gisteren (zondag 17 januari) vond er een enorme demonstratie op het Museumplein plaats tegen van alles en nog wat: de coronamaatregelen, het coronavaccin en wat al niet meer. De mensen die niet luisteren wilden, moesten maar voelen - en dat leidde tot heftige incidenten. Lees verder onder de video. Bebloede manOp schokkende beelden die zondag zijn gemaakt is te zien hoe een bejaarde Museumplein-demonstrant tot bloedens toe is geslagen door de politie. De man spreekt van "pure intimidatie" en wordt geholpen door medici, die overigens wel vragen of de filmende vrouw wil stoppen met opnemen. Bekijk de beelden van de Museumplein-demonstrant hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: verboden demonstratie Museumplein loopt uit hand, ME grijpt in Bekijk deze video » Zien: Dave Roelvink geslagen met knuppel tijdens rellen Museumplein Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Schokkende beelden: bejaarde Museumplein-demonstrant tot bloedens toe geslagen door politie

Bebloede man
Op schokkende beelden die zondag zijn gemaakt is te zien hoe een bejaarde Museumplein-demonstrant tot bloedens toe is geslagen door de politie. De man spreekt van "pure intimidatie" en wordt geholpen door medici, die overigens wel vragen of de filmende vrouw wil stoppen met opnemen.

Bekijk de beelden van de Museumplein-demonstrant hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: bejaarde Museumplein-demonstrant tot bloedens toe geslagen door politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier