In Shape Met Gaby: ‘We willen geen blauwe billen, maar mooie strakke ronde billen’

In Shape Met Gaby: ‘We willen geen blauwe billen, maar mooie strakke ronde billen’

Bekijk hier welke films en series in januari 2021 nieuw op Videoland te zien zijn.

Wie net zo’n lichaam als Gaby Blaaser wil, kan op Videoland meesporten met deze realityster. In In Shape Met Gaby laat Gaby oefeningen zien, en ze raadt vooral aan om hierbij een matje te gebruiken. “We willen natuurlijk geen blauwe billen, maar wel mooie strakke ronde billen.”

Bekijk de promo voor In Shape Met Gaby hieronder.

<em>In Shape Met Gaby</em>: ‘We willen geen blauwe billen, maar mooie strakke ronde billen’ Bekijk hier welke films en series in januari 2021 nieuw op Videoland te zien zijn. Wie net zo’n lichaam als Gaby Blaaser wil, kan op Videoland meesporten met deze realityster. In In Shape Met Gaby laat Gaby oefeningen zien, en ze raadt vooral aan om hierbij een matje te gebruiken. “We willen natuurlijk geen blauwe billen, maar wel mooie strakke ronde billen.” Bekijk de promo voor In Shape Met Gaby hieronder. Prince Charming: Kareem en Mitchell worden getest met lastig dilemma van Gaby Blaaser (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Nieuw sportprogramma 'In shape met Gaby Blaaser' op Videoland Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op In Shape Met Gaby: ‘We willen geen blauwe billen, maar mooie strakke ronde billen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier