NCIS seizoen 18 start 31 januari bij Net5: bekijk de eerste beelden

NCIS seizoen 18 start 31 januari bij Net5: bekijk de eerste beelden

Vanaf 31 januari kun je bij Net5 kijken naar een nieuw seizoen van NCIS. Deze misdaadserie draait om special Agent Leroy Gibbs en zijn team die onderzoek doen naar misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Ze komen met allerlei zaken in aanraking, van moord en spionage tot terrorisme en diefstal.

Het 18e seizoen van NCIS is vanaf zondag 31 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op Net 5. In de video hieronder kun je de promo bekijken voor het nieuwe seizoen van NCIS.

<em>NCIS</em> seizoen 18 start 31 januari bij Net5: bekijk de eerste beelden Vanaf 31 januari kun je bij Net5 kijken naar een nieuw seizoen van NCIS. Deze misdaadserie draait om special Agent Leroy Gibbs en zijn team die onderzoek doen naar misdaden die te maken hebben met de Amerikaanse marine. Ze komen met allerlei zaken in aanraking, van moord en spionage tot terrorisme en diefstal. Het 18e seizoen van NCIS is vanaf zondag 31 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op Net 5. In de video hieronder kun je de promo bekijken voor het nieuwe seizoen van NCIS. Snowpiercer seizoen 2 vanaf 26 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Populaire serie Lupin nu te zien bij Netflix: bekijk beelden van achter de schermen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NCIS seizoen 18 start 31 januari bij Net5: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier