Big Brother: Daniëlle en Nathalie krijgen ruzie om plek op de bank

Big Brother: Daniëlle en Nathalie krijgen ruzie om plek op de bank

In Big Brother ontstaat er ineens een pittige woordenwisseling. Nathalie kan de opmerking van Daniëlle niet waarderen, die ze naar haar hoofd krijgt als ze op haar plek op de bank is gaan zitten. Ze beschuldigt haar medebewoonster van passief-agressief gedrag, maar ook deze bewering gooit olie op het vuur.

Bekijk het fragment uit Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Daniëlle en Nathalie krijgen ruzie om plek op de bank In Big Brother ontstaat er ineens een pittige woordenwisseling. Nathalie kan de opmerking van Daniëlle niet waarderen, die ze naar haar hoofd krijgt als ze op haar plek op de bank is gaan zitten. Ze beschuldigt haar medebewoonster van passief-agressief gedrag, maar ook deze bewering gooit olie op het vuur. Bekijk het fragment uit Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: bewoners krijgen heftige opdrachten in Doen, Wijzen Of De Waarheid Bekijk deze video » Big Brother: bekijk de vijf meest emotionele momenten van afgelopen week Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Daniëlle en Nathalie krijgen ruzie om plek op de bank of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier