Married At First Sight: zus Danny wordt afgeleid door de kont van Rein

Married At First Sight: zus Danny wordt afgeleid door de kont van Rein

In Married At First Sight is er een groot moment aangebroken, Rein en de zus van Danny ontmoeten elkaar voordat ze naar de trouwzaal gaan. Carlo Boszhard bereidt ze voor op de grote onthulling van de naam van Rein’s aanstaande, maar Deborah wordt afgeleid en complimenteert Rein met zijn verschijning. Dit zorgt voor heel wat hilariteit. “Ik denk: dit is het moment om de naam te zeggen, maar jij zit naar zijn kont te kijken!”, aldus Carlo.

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder.

Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married At First Sight</em>: zus Danny wordt afgeleid door de kont van Rein In Married At First Sight is er een groot moment aangebroken, Rein en de zus van Danny ontmoeten elkaar voordat ze naar de trouwzaal gaan. Carlo Boszhard bereidt ze voor op de grote onthulling van de naam van Rein’s aanstaande, maar Deborah wordt afgeleid en complimenteert Rein met zijn verschijning. Dit zorgt voor heel wat hilariteit. “Ik denk: dit is het moment om de naam te zeggen, maar jij zit naar zijn kont te kijken!”, aldus Carlo. Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder. Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married At First Sight: Lizzy en Lars geven elkaar jawoord Bekijk deze video » Married At First Sight: Mick's moeder niet direct heel enthousiast over bruiloft Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: zus Danny wordt afgeleid door de kont van Rein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier