Zien: heftige Aldi-klant gaat tekeer: "Vul de Jonagolds aan, dikke teef!"

Zien: heftige Aldi-klant gaat tekeer: "Vul de Jonagolds aan, dikke teef!"

Een klant in een Aldi-filiaal in het Vlaamse Veurne is donderdag volledig door het lint gegaan tegen het personeel. De man leek zijn favoriete appels niet te kunnen vinden, waarna hij meerdere mensen lastig viel. Hij schreeuwt onder andere dat het personeel hun werk moet doen en de hele dag moet bijvullen en eindigt met dat hij nooit meer naar een Aldi zal gaan voor zijn boodschappen. Beelden hiervan worden veelvuldig gedeeld op social media. Aldi laat weten de beelden te kennen, maar doet nog onderzoek naar de directe aanleiding.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: heftige <em>Aldi-klant</em> gaat tekeer: &quot;Vul de Jonagolds aan, dikke teef!&quot; Een klant in een Aldi-filiaal in het Vlaamse Veurne is donderdag volledig door het lint gegaan tegen het personeel. De man leek zijn favoriete appels niet te kunnen vinden, waarna hij meerdere mensen lastig viel. Hij schreeuwt onder andere dat het personeel hun werk moet doen en de hele dag moet bijvullen en eindigt met dat hij nooit meer naar een Aldi zal gaan voor zijn boodschappen. Beelden hiervan worden veelvuldig gedeeld op social media. Aldi laat weten de beelden te kennen, maar doet nog onderzoek naar de directe aanleiding. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: Sylvie Meis deelt sexy lingeriefilmpje voor de Aldi Bekijk deze video »
TV :
Zien: heftige Aldi-klant gaat tekeer: "Vul de Jonagolds aan, dikke teef!"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: heftige Aldi-klant gaat tekeer: "Vul de Jonagolds aan, dikke teef!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier