Hilarisch fragment: Radio 538 betaalt 2 cent voor luisteraar Jane

Hilarisch fragment: Radio 538 betaalt 2 cent voor luisteraar Jane

De rekening van Jane is één van de vele rekeningen die vandaag tijdens de speciale ‘Super Blue Monday’ werd betaald. Tussen 07.00 en 00.00 uur worden er vandaag ieder uur rekeningen van luisteraars vergoed. Jane vertelt dat ze LEGO had gekocht en het idee had het volledige bedrag betaald te hebben. Helaas was dit niet het geval en ontving ze een betalingsherinnering op de deurmat, waarbij werd gedreigd dat er een incassobureau bij kwam kijken als ze niet snel zou betalen. De DJ's van 538 zijn de beroerdsten niet en hebben de rekening van haar overgenomen. Het ging trouwens om precies 2 eurocent.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Hilarisch fragment: <em>Radio 538</em> betaalt 2 cent voor luisteraar Jane De rekening van Jane is één van de vele rekeningen die vandaag tijdens de speciale ‘Super Blue Monday’ werd betaald. Tussen 07.00 en 00.00 uur worden er vandaag ieder uur rekeningen van luisteraars vergoed. Jane vertelt dat ze LEGO had gekocht en het idee had het volledige bedrag betaald te hebben. Helaas was dit niet het geval en ontving ze een betalingsherinnering op de deurmat, waarbij werd gedreigd dat er een incassobureau bij kwam kijken als ze niet snel zou betalen. De DJ's van 538 zijn de beroerdsten niet en hebben de rekening van haar overgenomen. Het ging trouwens om precies 2 eurocent. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Zien: Robbert Rodenburg: "Justin Bieber daten? Liever niet!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarisch fragment: Radio 538 betaalt 2 cent voor luisteraar Jane


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch fragment: Radio 538 betaalt 2 cent voor luisteraar Jane of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier