Marble Mania: Simon Keizer is hard aan het trainen voor de knikkerstrijd

Marble Mania: Simon Keizer is hard aan het trainen voor de knikkerstrijd

Nog even geduld en dan komt Simon Keizer in actie in Marble Mania. Hij gaat de knikkerstrijd aan met Kees Tol en Nick Schilder, en neemt deze wedstrijd zeer serieus. Simon is ter voorbereid keihard aan het oefenen en trainen.

Bekijk de video van Simon Keizer waarin hij traint voor Marble Mania hieronder.

Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marble Mania</em>: Simon Keizer is hard aan het trainen voor de knikkerstrijd Nog even geduld en dan komt Simon Keizer in actie in Marble Mania. Hij gaat de knikkerstrijd aan met Kees Tol en Nick Schilder, en neemt deze wedstrijd zeer serieus. Simon is ter voorbereid keihard aan het oefenen en trainen. Bekijk de video van Simon Keizer waarin hij traint voor Marble Mania hieronder. Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania: Simon Keizer is hard aan het trainen voor de knikkerstrijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier