Marvin (Prince Charming) heeft minder goed nieuws: connectie met twee mannen

Marvin (Prince Charming) heeft minder goed nieuws: connectie met twee mannen

Bekijk hier welke films en series in januari 2021 nieuw op Videoland te zien zijn.

Het einde van de datingshow Prince Charming nadert, en Marvin zit nogal met een dilemma. Hij zocht een nieuwe liefde en richt het woord tot de twee overgebleven mannen. “Het goede nieuws is dat ik die connectie heb gevonden. Het minder goede nieuws is, dat ik die connectie bij jullie allebei heb gevonden.”

Bekijk het fragment van Prince Charming in de video hieronder.

De online datingserie Prince Charming is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland.

Marvin (<em>Prince Charming</em>) heeft minder goed nieuws: connectie met twee mannen Bekijk hier welke films en series in januari 2021 nieuw op Videoland te zien zijn. Het einde van de datingshow Prince Charming nadert, en Marvin zit nogal met een dilemma. Hij zocht een nieuwe liefde en richt het woord tot de twee overgebleven mannen. “Het goede nieuws is dat ik die connectie heb gevonden. Het minder goede nieuws is, dat ik die connectie bij jullie allebei heb gevonden.” Bekijk het fragment van Prince Charming in de video hieronder. De online datingserie Prince Charming is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien op Videoland. Zien: ruzie bij Prince Charming: "Je bent niet goed bij je hoofd!" Bekijk deze video » Bekijk de preview van Prince Charming aflevering 6: "Jij bent supersexy!" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marvin (Prince Charming) heeft minder goed nieuws: connectie met twee mannen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier