Hilarische video: zeehond vernoemd naar Lil' Kleine vanwege "veel praatjes"

Hilarische video: zeehond vernoemd naar Lil' Kleine vanwege "veel praatjes"

Zeezoogdieropvang 'A Seal Stellendam' kreeg zaterdag een nieuwe patiënt. Een klein, en pikzwart, zeehondje werd gevonden in Noordwijk en naar de opvang in Zeeland gebracht. De zeehond sterkt langzaam aan in de opvang, ze hopen hem over drie maanden weer vrij te kunnen laten. Het interview van De Telegraaf hierover wordt echter verstoord, want een zeehondje in de opvang begint keihard te schreeuwen. Volgens een van de verzorgsters is dit Lil' Kleine. Ze hebben hem vernoemd naar de Nederlandse rapper vanwege zijn vele praatjes.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Hilarische video: zeehond vernoemd naar <em>Lil' Kleine</em> vanwege &quot;veel praatjes&quot; Zeezoogdieropvang 'A Seal Stellendam' kreeg zaterdag een nieuwe patiënt. Een klein, en pikzwart, zeehondje werd gevonden in Noordwijk en naar de opvang in Zeeland gebracht. De zeehond sterkt langzaam aan in de opvang, ze hopen hem over drie maanden weer vrij te kunnen laten. Het interview van De Telegraaf hierover wordt echter verstoord, want een zeehondje in de opvang begint keihard te schreeuwen. Volgens een van de verzorgsters is dit Lil' Kleine. Ze hebben hem vernoemd naar de Nederlandse rapper vanwege zijn vele praatjes. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: heftige Aldi-klant gaat tekeer: "Vul de Jonagolds aan, dikke teef!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarische video: zeehond vernoemd naar Lil' Kleine vanwege "veel praatjes"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische video: zeehond vernoemd naar Lil' Kleine vanwege "veel praatjes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier