EenVandaag gemist? Navalny staat terecht in geïmproviseerde rechtszaal

EenVandaag gemist? Navalny staat terecht in geïmproviseerde rechtszaal

Nadat hij gisteren vanuit Duitsland terugvloog naar Rusland, werd de Russische oppositieleider Navalny direct bij aankomst opgepakt. Vandaag kreeg hij te horen nog zeker een maand vast te zitten. Hij postte vandaag een bijzondere video op zijn Instagramaccount, waarin hij vertelt hoe zijn proces tot nu toe verloopt. Een bizarre gang van zaken, welke inmiddels wereldwijd onder het vergrootglas ligt. Waarom vloog hij terug, terwijl hij wist dat hij opgepakt zou worden? Die vraag beantwoord EenVandaag in dit fragment.

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

<em>EenVandaag</em> gemist? Navalny staat terecht in geïmproviseerde rechtszaal Nadat hij gisteren vanuit Duitsland terugvloog naar Rusland, werd de Russische oppositieleider Navalny direct bij aankomst opgepakt. Vandaag kreeg hij te horen nog zeker een maand vast te zitten. Hij postte vandaag een bijzondere video op zijn Instagramaccount, waarin hij vertelt hoe zijn proces tot nu toe verloopt. Een bizarre gang van zaken, welke inmiddels wereldwijd onder het vergrootglas ligt. Waarom vloog hij terug, terwijl hij wist dat hij opgepakt zou worden? Die vraag beantwoord EenVandaag in dit fragment. Bekijk de video van EenVandaag hieronder. EenVandaag is iedere dag om 18:15 uur te zien op NPO1. Je kunt elke uitzending van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: extra lange StemTV met o.a. Splinter Chabot over de val van het kabinet Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag gemist? Navalny staat terecht in geïmproviseerde rechtszaal

EenVandaag is iedere dag om 18:15 uur te zien op NPO1. Je kunt elke uitzending van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag gemist? Navalny staat terecht in geïmproviseerde rechtszaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier