RTL Boulevard: Freddy Jansen speelde info door, politie wist sporen

RTL Boulevard: Freddy Jansen speelde info door, politie wist sporen

De vermoorde Freddy Janssen speelde mogelijk tijdenlang informatie door aan de politie, maar werd naar het schijnt ontmaskerd. Misschien was dat de reden waarom hij in 2015 in stukken gezaagd werd teruggevonden. Vandaag blijkt dat de politie misschien wel sporen heeft gewist. Er blijkt nu sprake te zijn geweest van een grote schoonmaakoperatie, waarbij alle informatie over hem is gewist en verdwenen. Daarnaast is zijn taak als informant totaal niet ter sprake gekomen tijdens de rechtszaak, wat zeer vreemd is.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Freddy Jansen speelde info door, politie wist sporen De vermoorde Freddy Janssen speelde mogelijk tijdenlang informatie door aan de politie, maar werd naar het schijnt ontmaskerd. Misschien was dat de reden waarom hij in 2015 in stukken gezaagd werd teruggevonden. Vandaag blijkt dat de politie misschien wel sporen heeft gewist. Er blijkt nu sprake te zijn geweest van een grote schoonmaakoperatie, waarbij alle informatie over hem is gewist en verdwenen. Daarnaast is zijn taak als informant totaal niet ter sprake gekomen tijdens de rechtszaak, wat zeer vreemd is. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: Freddy Jansen speelde info door, politie wist sporen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Freddy Jansen speelde info door, politie wist sporen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier