RTL Boulevard: Rob Goossens voorspelt winnaar De Slimste Mens

RTL Boulevard: Rob Goossens voorspelt winnaar De Slimste Mens

Bij Philip Freriks en Maarten van Rossum knallen de kurken al weken van de fles. Het lopende seizoen van De Slimste Mens verbreekt kijkcijferrecord na record. Vanavond begint de zinderende finaleweek.

Tekst gaat verder onder de video van RTL Boulevard

<em>RTL Boulevard</em>: Rob Goossens voorspelt winnaar De Slimste Mens Bij Philip Freriks en Maarten van Rossum knallen de kurken al weken van de fles. Het lopende seizoen van De Slimste Mens verbreekt kijkcijferrecord na record. Vanavond begint de zinderende finaleweek. Tekst gaat verder onder de video van RTL Boulevard Lege agenda's BN'ersIn dit seizoen doen er allemaal BN'ers mee die normaal niet mee zouden doen vanwege een te volle agenda, wat zeer leuke televisie oplevert. De lat ligt ontzettend hoog. Wie deze bijzondere versie gaat winnen is nog een mysterie, maar Rob Goossens doet alvast een voorspelling over de mogelijke winnaar. Hij hoopt zelf dat Emma Wortelboer wint, dat zou hij ontzettend grappig vinden. De Slimste Mens is elke werkdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Rob Goossens voorspelt winnaar De Slimste Mens

Lege agenda's BN'ers
In dit seizoen doen er allemaal BN'ers mee die normaal niet mee zouden doen vanwege een te volle agenda, wat zeer leuke televisie oplevert. De lat ligt ontzettend hoog. Wie deze bijzondere versie gaat winnen is nog een mysterie, maar Rob Goossens doet alvast een voorspelling over de mogelijke winnaar. Hij hoopt zelf dat Emma Wortelboer wint, dat zou hij ontzettend grappig vinden.

De Slimste Mens is elke werkdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Rob Goossens voorspelt winnaar De Slimste Mens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier