RTL Boulevard: Nikkie Plessen over schoenen Eddy Zoey: "Hoe lelijk!"

RTL Boulevard: Nikkie Plessen over schoenen Eddy Zoey: "Hoe lelijk!"

Terwijl Nikkie en Eddy bespreken dat de fashionista's deze dagen hun inspiratie niet van de catwalk halen, maar van de streamingdiensten zoals Netflix, wil Nikkie nog maar een ding weten. Wat is er aan de hand met de schoenkeuze van haar gewaardeerde collega? Ze is er ronduit niet over te spreken en noemt de schoenen gewoon lelijk! "Bij welke blogger heb je dit gezien?" roept ze lachend.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard:</em> Nikkie Plessen over schoenen Eddy Zoey: &quot;Hoe lelijk!&quot; Terwijl Nikkie en Eddy bespreken dat de fashionista's deze dagen hun inspiratie niet van de catwalk halen, maar van de streamingdiensten zoals Netflix, wil Nikkie nog maar een ding weten. Wat is er aan de hand met de schoenkeuze van haar gewaardeerde collega? Ze is er ronduit niet over te spreken en noemt de schoenen gewoon lelijk! "Bij welke blogger heb je dit gezien?" roept ze lachend. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: Nikkie Plessen over schoenen Eddy Zoey: "Hoe lelijk!"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Nikkie Plessen over schoenen Eddy Zoey: "Hoe lelijk!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier