VI gemist? René geniet van 'piano spelende' Harry Mens: "Helemaal de weg kwijt!"

VI gemist? René geniet van 'piano spelende' Harry Mens: "Helemaal de weg kwijt!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

Voor René van der Gijp is het dé guilty pleasure van zijn weekend: Business Class met Harry Mens.

<em>VI</em> gemist? René geniet van 'piano spelende' Harry Mens: &quot;Helemaal de weg kwijt!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 januari terugkijken bij Gids.tv. Voor René van der Gijp is het dé guilty pleasure van zijn weekend: Business Class met Harry Mens. 'Piano spelen'Ook deze week wil Van der Gijp een pareltje delen met de andere heren van Veronica Inside: een 'piano spelende' Harry Mens. "Ze zijn allemaal de weg kwijt." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
VI gemist? René geniet van 'piano spelende' Harry Mens: "Helemaal de weg kwijt!"

'Piano spelen'
Ook deze week wil Van der Gijp een pareltje delen met de andere heren van Veronica Inside: een 'piano spelende' Harry Mens. "Ze zijn allemaal de weg kwijt."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VI gemist? René geniet van 'piano spelende' Harry Mens: "Helemaal de weg kwijt!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier