VI gemist? De heren over de kwestie Schmidt-Nijhuis: "Schmidt heeft gespleten persoonlijheid"

VI gemist? De heren over de kwestie Schmidt-Nijhuis: "Schmidt heeft gespleten persoonlijheid"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>VI</em> gemist? De heren over de <em>kwestie Schmidt-Nijhuis</em>: &quot;Schmidt heeft gespleten persoonlijheid&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 januari terugkijken bij Gids.tv. Trainer van PSV Roger Schmidt was niet te spreken over de prestaties van scheidsrechter Bas Nijhuis, en dat deelde hij tijdens een persconferentie. Daar hebben de heren van Veronica Inside wel wat over te zeggen. "Roger Schmidt heeft een gespleten persoonlijkheid. Die man is een gentleman als hij aan het woord is, behalve als er iemand met een afwijkende mening is." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
VI gemist? De heren over de kwestie Schmidt-Nijhuis: "Schmidt heeft gespleten persoonlijheid"

Trainer van PSV Roger Schmidt was niet te spreken over de prestaties van scheidsrechter Bas Nijhuis, en dat deelde hij tijdens een persconferentie. Daar hebben de heren van Veronica Inside wel wat over te zeggen. "Roger Schmidt heeft een gespleten persoonlijkheid. Die man is een gentleman als hij aan het woord is, behalve als er iemand met een afwijkende mening is."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VI gemist? De heren over de kwestie Schmidt-Nijhuis: "Schmidt heeft gespleten persoonlijheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier