Veronica Inside gemist? Terugblik op de VI-rel: "Wij haten Wilfred nog steeds"

Veronica Inside gemist? Terugblik op de VI-rel: "Wij haten Wilfred nog steeds"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

Van PSV-trainer Roger Schmidt naar de Veronica Inside-rel van afgelopen zomer: aan tafel bij VI is het maar één stap.

Lees verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Terugblik op de <em>VI-rel</em>: &quot;Wij haten Wilfred nog steeds&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 januari terugkijken bij Gids.tv. Van PSV-trainer Roger Schmidt naar de Veronica Inside-rel van afgelopen zomer: aan tafel bij VI is het maar één stap. Lees verder onder de video. "Waar hebben we het over?""Wij haten Wilfred nog steeds," zegt Johan Derksen op de vraag van Hans Kraay Jr. of alles weer koek en ei is. En dat terwijl Wilfred Genee daarvoor nog zei dat het allemaal niet zoveel voorstelde: "Waar hebben we het over?" Gelukkig lijken de heren er wel plezier om te hebben. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside gemist? Terugblik op de VI-rel: "Wij haten Wilfred nog steeds"

"Waar hebben we het over?"
"Wij haten Wilfred nog steeds," zegt Johan Derksen op de vraag van Hans Kraay Jr. of alles weer koek en ei is. En dat terwijl Wilfred Genee daarvoor nog zei dat het allemaal niet zoveel voorstelde: "Waar hebben we het over?" Gelukkig lijken de heren er wel plezier om te hebben.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Terugblik op de VI-rel: "Wij haten Wilfred nog steeds" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier