Johan Derksen in VI: "Altijd lachen met Kees Jansma, behalve als hij op tv is"

Johan Derksen in VI: "Altijd lachen met Kees Jansma, behalve als hij op tv is"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>VI</em>: &quot;Altijd lachen met Kees Jansma, behalve als hij op tv is&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 januari terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is groot fan van Kees Jansma, maar als Jansma op tv is dan valt Johan altijd wat op: "Als Kees op tv is, dan is het ineens de diplomaat-Kees. Het is altijd lachen met hem, behalve als hij op tv is." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Johan Derksen in VI: "Altijd lachen met Kees Jansma, behalve als hij op tv is"

Johan Derksen is groot fan van Kees Jansma, maar als Jansma op tv is dan valt Johan altijd wat op: "Als Kees op tv is, dan is het ineens de diplomaat-Kees. Het is altijd lachen met hem, behalve als hij op tv is."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI: "Altijd lachen met Kees Jansma, behalve als hij op tv is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier