Veronica Inside gemist? Hans Kraaij mag de TOTO invullen: "Niet Jan Boskamp overrulen"

Veronica Inside gemist? Hans Kraaij mag de TOTO invullen: "Niet Jan Boskamp overrulen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Hans Kraaij mag de TOTO invullen: &quot;Niet Jan Boskamp <em>overrulen</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 18 januari terugkijken bij Gids.tv. Bij Veronica Inside is het weer tijd voor de wekelijkse TOTO-voorspelling. Afgelopen weekend ging het niet zo best, dus mag Hans Kraaij Jr. de TOTO van René van der Gijp invullen. Als dat maar goed gaat... Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside gemist? Hans Kraaij mag de TOTO invullen: "Niet Jan Boskamp overrulen"

Bij Veronica Inside is het weer tijd voor de wekelijkse TOTO-voorspelling. Afgelopen weekend ging het niet zo best, dus mag Hans Kraaij Jr. de TOTO van René van der Gijp invullen. Als dat maar goed gaat...

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Hans Kraaij mag de TOTO invullen: "Niet Jan Boskamp overrulen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier