Op1 gemist? Sigrid Kaag over de nachtelijke telefoontjes van Hans de Boer

Op1 gemist? Sigrid Kaag over de nachtelijke telefoontjes van Hans de Boer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Sigrid Kaag over de <em>nachtelijke telefoontjes</em> van Hans de Boer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 januari terugkijken bij Gids.tv. Sigrid Kaag haalt bij Op1 herinneringen op aan oud-werkgeversvoorman Hans de Boer. Hij overleed afgelopen weekend aan de gevolgen van een hersenbloeding. "Ik ben vaak met hem in het buitenland geweest. Hij wilde wat bereiken, was praktisch en had grootse ideeën." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Sigrid Kaag over de nachtelijke telefoontjes van Hans de Boer

Sigrid Kaag haalt bij Op1 herinneringen op aan oud-werkgeversvoorman Hans de Boer. Hij overleed afgelopen weekend aan de gevolgen van een hersenbloeding. "Ik ben vaak met hem in het buitenland geweest. Hij wilde wat bereiken, was praktisch en had grootse ideeën."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Sigrid Kaag over de nachtelijke telefoontjes van Hans de Boer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier