Samenvatting Cagliari - AC Milan (Serie A)

Samenvatting Cagliari - AC Milan (Serie A)

Samenvatting <em>Cagliari - AC Milan</em> (Serie A) AC Milan blijft uitstekend presteren met de 39-jarige Zlatan Ibrahimovic in de spits. De Zweed is nog niets van zijn scoringsdrift verloren en zorgde er maandagavond (18 januari) met twee treffers voor dat Cagliari met 0-2 werd verslagen. Milan gaat trots aan kop in de Serie A en staat maar liefst tien punten voor op regerend kampioen Juventus. Bekijk de samenvatting van Cagliari - AC Milan hierboven. Bekijk ook Samenvatting Atalanta - Genoa (Serie A) Bekijk deze video » Samenvatting Internazionale - Juventus (Serie A) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Cagliari - AC Milan (Serie A)

AC Milan blijft uitstekend presteren met de 39-jarige Zlatan Ibrahimovic in de spits. De Zweed is nog niets van zijn scoringsdrift verloren en zorgde er maandagavond (18 januari) met twee treffers voor dat Cagliari met 0-2 werd verslagen. Milan gaat trots aan kop in de Serie A en staat maar liefst tien punten voor op regerend kampioen Juventus.

Bekijk de samenvatting van Cagliari - AC Milan hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Cagliari - AC Milan (Serie A) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier